Айде да ползвам и аз темата на колегата. Можете ли да ми кажете в кой от изброените сервизи в темата според вас разбират най-много от дизели да си реша проблема с колата, който се предполага, че може да се окаже не много болезнен примерно - проблем някъде по турбо пътищата. Проблема съм го описал в тази тема.
Известие
Collapse
No announcement yet.
майстор в Пловдив
Collapse
X
-
Колега отиди при Боби и Хари и виж какво ще ти кажат, а ти си прецини дали ще я правиш при тях или не. Взимат малко скъпо но според мен разбират от алфи доста, въпреки че в темата има противоречиви мнения за тях. Аз лично съм виждал най различни модели на алфа при тях, така че сигурно и от дизели разбират! ЩЕ ПОМОЛЯ КОЛЕГИТЕ ОТ ПЛОВДИВ И ОКОЛИЯТA ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СПОДЕЛЯТ КЪДЕ СИ ПОПРАВЯТ АЛФИТЕ И ДА ДАВАТ МНЕНИЯТА СИ ЗА МАЙСТОРИТЕ ПРИ КОИТО ХОДЯТ! ТЕМАТА НЕ Е ЗАТВОРЕНА, А ИНФОРМАЦИЯТА Е ЦЕННА ЗА ПЛОВДИВСКИТЕ АЛФИСТИ. БЛАГОДАРЯ ВИ!Last edited by KRIMINALL; d.m.y г., 13:17.http://clubalfaromeo.com/forum/pictu...pictureid=1559 146 1.4 twin spark 16V 103hp на газ BRC
Comment
-
Първоначално публикувано от milio Покажи съобщениепич тея в устрем не ги бива
от личен опит знам
да не говоря кви цени обевяватhttp://clubalfaromeo.com/forum/pictu...pictureid=1559 146 1.4 twin spark 16V 103hp на газ BRC
Comment
-
Аз моята винаги я карам при един и същи майстор- Тошо сервиза му е в двора на "Ален Мак" преди беше в улицата срещу ВМИ. Специализирал се е от години по италианските коли, той лично кара само алфи и аз съм съм доволен от цените и обслужването. За проблеми по ел. частта посещавам сервиз "Бош" в двора на аптечно предприятие при Коцето, изключително коректен и честен човек.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
от личен опит знам
да не говоря кви цени обевяват
Comment
-
от личен опит знам
да не говоря кви цени обевяватАлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Благодарности на Гено! Много бързо и съвестно работи човека. Ако трябва да правите нещо по ходовата част - това е вашия човек!
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa maniak Покажи съобщениеи аз ще попитам за маистор при които да сменя ремъка и ролките в пловдив и нещо за цена ако някои е сменял скоро Благодаря колеги???????Колегата Gal76 от фиат форума е твоя човек,много точен с много добри цени и гаранция 50к.- ж.к.Смирненски ул.***** тел.0888 4****4
Колега, моля адреси и телефони на лс
tonovхамелеон146 т.s 1.6 /00г.
Regata 100s /88г
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеАз моята винаги я карам при един и същи майстор- Тошо сервиза му е в двора на "Ален Мак" преди беше в улицата срещу ВМИ. Специализирал се е от години по италианските коли, той лично кара само алфи и аз съм съм доволен от цените и обслужването. За проблеми по ел. частта посещавам сервиз "Бош" в двора на аптечно предприятие при Коцето, изключително коректен и честен човек.
Бях шокиран - 400лчв.само труд./трябвало да се сваля всичко отпред- маска, радиатор и т.н.
Сравнение - на половината цена в сервиза на Пещерско шосе , водна помпа, ремъци, ролки и труд и гаранцияLast edited by ilievpost; d.m.y г., 22:19.
Comment
Comment